Teraz czytasz...
Rzodkiewki faszerowane twarożkiem, szynką i szczypiorkiem
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
Bio Kurier

Rzodkiewki faszerowane twarożkiem, szynką i szczypiorkiem

Składniki:

10 rzodkiewek
Pęczek szczypiorku
4 cienkie plasterki szynki
100 g białego twarożku
Sól, pieprz

Sposób przygotowania:

1.    Rzodkiewki kroje na połówki i delikatnie wydrążam środek.
2.    Szczypiorek i szynkę siekam drobno.
3.    Dodaje twaróg, sól, pieprz i dobrze mieszam.
4.    Gotowym twarożkiem napełniam rzodkiewki i przykrywam drugą częścią rzodkiewki.

autorka przepisu: Katarzyna Kosmala

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.