Sandacz z cukinią i kiełkami
Sandacz z kiełkami to ciekawe i zdrowe połączenie, które łączy delikatne, chude mięso ryby z wartościami odżywczymi młodych roślin. Taki duet nie tylko świetnie smakuje, ale również wspiera trawienie i ...
Aby jeść dobrze, trzeba… wiedzieć, co się je. Dlatego w tej kategorii publikujemy artykuły, które dotyczą wielu różnych, czasami nieznanych, aspektów dobrej i zdrowej żywności.
Sandacz z kiełkami to ciekawe i zdrowe połączenie, które łączy delikatne, chude mięso ryby z wartościami odżywczymi młodych roślin. Taki duet nie tylko świetnie smakuje, ale również wspiera trawienie i ...
Z okazji Miesiąca Fairtrade przygotowano raport przedstawiający rozwój rynku produktów Fairtrade na przestrzeni ostatnich dziesięciu lat. Jego premiera odbyła się 9 maja 2025 r. podczas konferencji on-line.
Batoniki daktylowe z czekoladą i liofilizowanymi owocami to zdrowa i naturalna przekąska, która świetnie sprawdza się jako słodki dodatek do drugiego śniadania, deser po obiedzie czy energetyczny zastrzyk przed ...
Batony z reguły nie kojarzą się ze zdrową i pożywną dietą. Utożsamiamy je ze sporą ilością cukru i oleju palmowego w składzie. Rynek żywności jednak dynamicznie się rozwija i oferuje ...
Lato w pełni obdarza nas bogactwem smaków, a jednym z jego najjaśniejszych punktów są soczyste, słodkie truskawki. Niestety, ich sezon trwa stosunkowo krótko, dlatego wielu z nas zastanawia się, jak ...
Szparagi były już znane w starożytnym Egipcie. Gościły również w kuchni Greków i Rzymian w II w p.n.e. Europa Północna sięgnęła po to warzywo stosunkowo późno, bo zaczęto je uprawiać ...
Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.
Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.