KATEGORIA:

Aktywne Smaki

Ostatnie artykuły

w tej kategorii
Akcja promocyjnaAktywne SmakiEkologiczne jedzenie

Masło orzechowe – rodzaje, jakość, skład i wykorzystanie

Masło orzechowe może być znakomitym składnikiem uzupełniającym dietę. Sprawdza się w najróżniejszych, czasem zaskakujących zastosowaniach. Warto stawiać na produkt wysokiej jakości, o krótkim składzie i z certyfikatem ekologicznym. Od czego …

czytaj więcej >>
Domowy baton energetyczny
Aktywne SmakiRelaks

Domowy baton energetyczny morelowo-daktylowy [przepis]

Baton morelowo – daktylowy to jedna z propozycji na baton energetyczny. Takie przekąski są lubiane przez sportowców. Nic dziwnego – przekąski tego typu nie tylko spełniają wszystkie wymogi dietetyczne, jeżeli …

czytaj więcej >>
młode liście szpinaku na durszlaku
Aktywne SmakiEkologiczne jedzenieWiesz, co jesz

Dania ze szpinakiem. Dlaczego warto je jeść?

Dania ze szpinakiem albo się kocha, albo nienawidzi. Dla wielu z nas jego zielone liście wciąż kojarzą się z niesmaczną papką serwowaną w latach dzieciństwa. Czas to jednak zmienić, zwłaszcza …

czytaj więcej >>
Aktywne SmakiDom i ogródEko turystyka

Ecodriving. Jak jeździć ekonomicznie. 10 kroków

Ekonomiczna i ekologiczna jazda. Powodów, aby się jej nauczyć obecnie nie brakuje. Oprócz kwestii związanych z cenami, motywuje nas troska o środowisko. Sprawdźcie na czym polega ecodriving.

czytaj więcej >>
Aktywne SmakiDom i ogródEkologiczne jedzenie

Adaptogeny – cud z natury czy kolejna chwilowa moda?

nAdaptogeny to pojęcie stosunkowo mało znane w naszym kraju, choć nazwa to powstała już w połowie ubiegłego wieku, a same adaptogeny – jako naturalne środki lecznicze stosowane są od tysięcy …

czytaj więcej >>
Aktywne SmakiEkologiczne jedzeniePrzepisy

Odchudzanie nie oznacza życia z kalkulatorem w dłoni

Czy zmiana stylu życia i diety to tylko wyrzeczenia? Jak samemu skomponować zbilansowany jadłospis? W jaki sposób umiejętnie się odchudzać? Czy da się to zrobić w oparciu o łatwo dostępne …

czytaj więcej >>

Nasze kanały:

Z kategorii Przepisy: