Turystyka kulinarna na rzecz zrównoważonego rozwoju – konferencja
Turystyka kulinarna na rzecz zrównoważonego rozwoju to temat 7 edycji organizowanej przez Szkołę Główną Turystyki i Hotelarstwa Vistula konferencji.
Turystyka kulinarna na rzecz zrównoważonego rozwoju to temat 7 edycji organizowanej przez Szkołę Główną Turystyki i Hotelarstwa Vistula konferencji.
Targi EkoTrendy w Bielsku-Białej to największe w południowej Polsce spotkanie ekobranży. Ma na celu promowanie zgodnego z naturą stylu życia, zdrowego odżywiania, dobrych terapii dla zdrowia i urody oraz kształtowania …
Muzeum konserw w Stavanger zlokalizowane jest nieprzypadkowo. Wspomniane miasto to norweska „stolica śledzia”, a sam budynek, w którym mieści się placówka był niegdyś fabryką… konserw. Jak wygląda zwiedzanie? Co można …
Conservas Nudista to madrycka restauracja, która bazowała na żywności od niewielkich, lokalnych dostawców oferujących różnego rodzaju przetwory (zwłaszcza rybne). Wszystkie potrawy przygotowywane były na oczach klientów z… konserw. Stąd frywolna …
Ogród Bellingham „The Garden” Katarzyny i Andrew Bellingham znajduje się na Kaszubach w miejscowości Zgorzałe. To 7ha, które gospodarze urządzili w urokliwym angielskim stylu.
Ekonomiczna i ekologiczna jazda. Powodów, aby się jej nauczyć obecnie nie brakuje. Oprócz kwestii związanych z cenami, motywuje nas troska o środowisko. Sprawdźcie na czym polega ecodriving.
Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.
Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.