Buratta. Jak i z czym jeść?
Burata szturmem podbija restauracje na całym świecie. Pojawia się jako składnik letnich sałatek, wykwintnych przystawek i prostych dań. Jak powstaje? Co warto o niej wiedzieć? Jak ją wykorzystać w ...
Burata szturmem podbija restauracje na całym świecie. Pojawia się jako składnik letnich sałatek, wykwintnych przystawek i prostych dań. Jak powstaje? Co warto o niej wiedzieć? Jak ją wykorzystać w ...
Współczesne ogrodnictwo coraz częściej stawia na rozwiązania przyjazne środowisku. Glebogryzarki elektryczne doskonale wpisują się w ten trend – urządzenia łączą w sobie zaawansowaną technologię z dbałością o czystość powietrza i ...
Uprawa marchwi bez chemii jest możliwa. Wystarczy trochę pracy i wiedzy, by móc cieszyć się z dobrych plonów. Jak zatem się do tego zabrać? I czy skrzynie ogrodowe na warzywa ...
Dbanie o środowisko potrafi przybierać różne formy. Dotyczy globalnych zagadnień i angażuje największych tego świata, ale również wymaga zaangażowania w najdrobniejszych sprawach dnia codziennego ze strony „zwykłego Kowalskiego”. Warto dokonywać ...
Pozostały po smażeniu olej nie powinien trafiać do zlewu, ubikacji ani do śmietnika. Choć wiele osób nadal tak robi – to duży błąd, który ma poważne konsekwencje – zarówno dla ...
Gnojówka z pokrzyw w ogrodzie działa cuda! To jeden z popularniejszych oprysków ekologicznych. Kiedy i w jaki sposób go przygotować? Co nim podlewać? I jak często? Przeczytajcie!
Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.
Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.