Składniki:
185 g masła, roztopionego BIO
1 szklanka wiórków kokosowych BIO
2 szklanki płatków owsianych BIO
1/2 szklanki mąki pszennej razowej lub orkiszowej BIO
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia BIO
1/2 szklanki siemienia lnianego BIO
2/3 szklanki orzechów- brazylijskie, nerkowce, włoskie, migdały BIO
1/2 szklanki rodzynek i żurawiny BIO
3-4 łyżki miodu leśnego/wielokwiatowego BIO
1 wiejskie jajko
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki dobrze wymieszać. Kłaść łyżką porcje płasko na blaszce w odstępach 1-2cm. Studzić na kratce.
Piec na pergaminie w temperaturze 170ºC przez 13-15 min.
autorka przepisu: Agata Namyślak
Czy wiesz że…
Klikając na poniższe TAGI można uzyskać spis potraw z wykorzystaniem danego produktu oraz informacje na jego temat!