Teraz czytasz...
Sposób na eko deser – chałwa

Sposób na eko deser – chałwa

Dziś propozycja kulinarna pozwalająca wykorzystać żywność ekologiczną do przygotowania deseru. Publikujemy przepis na chałwę.

Ekologiczną Chałwę można przygotowac w sposób tradycyjny (bez dodatków) lub w wersji wzbogaconej o dodatek orzechów i rodzynek. Jak przekonuje autorka przepisu, Agnieszka Szeffler – Grudkowska: Domowa eko-chałwa smakuje świetnie i – o ile wytrzyma (wszak to bardzo kuszący kąsek) – dobrze przez kilka dni w lodówce się przechowuje.

Sprawdź przepis:

  • ekologiczna chałwa

 



Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.