Co zrobić z pigwy?
Pigwa to owoc, który na surowo może nie zachwyca – jest twarda, cierpka, a nawet nieco trudna do zjedzenia. Ale po obróbce termicznej zmienia się nie do poznania! Zyskuje głęboki ...
Pigwa to owoc, który na surowo może nie zachwyca – jest twarda, cierpka, a nawet nieco trudna do zjedzenia. Ale po obróbce termicznej zmienia się nie do poznania! Zyskuje głęboki ...
Jeżówka, inaczej echinacea, to piękna roślina ozdobna, która ma też wiele prozdrowotnych właściwości. Poznaj ją i zobacz, jakie ma obecne zastosowanie.
Dynia makaronowa, znana również jako spaghetti squash, to niezwykłe warzywo, które zdobywa coraz większe uznanie w kuchniach na całym świecie. Jej największy atut? Po ugotowaniu miąższ rozpada się na delikatne ...
Jesienne dekoracje wcale nie muszą być przez nas kupione! Odrzuć pokusę zrobienia internetowych zakupów w odległej Azji i spróbuj samemu stworzyć coś, co wprowadzi Cię w jesienny nastrój. Będzie pięknie ...
Imbir, uprawa którego jest możliwa w domu, to roślina niezwykle cenna, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. Jest to przyprawa, która nie wydaje owoców i rozmnaża się przez podział kłączy. Podpowiadamy, jak ...
Kwiaty cebulowe to doskonały wybór do niemal każdego ogrodu: i dużego, i małego. Które z roślin wybrać? Jak je sadzić? I gdzie najlepiej je kupować? Przeczytacie!
Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.
Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.