To już czwarte spotkanie branżowe z cyklu Food Working. 25 maja 2023 r. na warszawskiej Pradze eksperci będą dyskutować na temat mięsa przyszłości. Czy Polacy będą wierni tradycji, roślinnym zamiennikom lub przekonają się do mięsa komórkowego? A może i Ty chciałbyś zabrać głos w tej sprawie?
Jeśli tak, już w ten czwartek wybierz się do Studia Od kuchni na warszawskiej Pradze. Wydarzenie potrwa od 18:00 do 22:00 i będzie to ostatni Food Working przed przerwą wakacyjną.
Organizatorzy do dyskusji zapraszają zarówno osoby zawodowo związane z branżą food, jak i pasjonatów, którzy chcą zgłębić wiedzę na temat przyszłości jedzenia, rynku FMCG czy HoReCa.
Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/. Liczba miejsc jest ograniczona.
Spotkania Food Working. Kto zabierze głos?
Wśród panelistów IV spotkania Food Working znaleźli się m.in.:
- Wiesław Macherzyński, COO – LabFarm,
- Agnieszka Szymecka-Wesołowska, wspólnik i współzałożyciel – Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego,
- Marcin Tischner, Corporate Engagement & Sustainability Specialist – ProVeg Polska
Organizatorem spotkania jest agencja kreatywna Od kuchni.
Projekt Food and Design to pierwsza w Polsce platforma dedykowana tematyce food i food design. Skupia się na zrzeszaniu specjalistów z branży food, design, marketing, innowacje i trendy. Składa się z pięciu elementów: platformy eksperckiej, e-booków tematycznych, szkoleń, podcastów oraz spotkań branżowych „Food working”.
Szczegóły spotkania
- Temat: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”
- Miejsce: siedziba agencji Od kuchni przy ul. Chodakowskiej 12 na warszawskiej Pradze
- Czas: 25 maja 2023 r. 18:00 do 22:00
- Rejestracja: foodanddesign.pl/food-working/