Teraz czytasz...
Spotkanie Food Working. Temat – zamienniki mięsa
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl

Spotkanie Food Working. Temat – zamienniki mięsa

Agnieszka Gotówka
surowe mięso

To już czwarte spotkanie branżowe z cyklu Food Working. 25 maja 2023 r. na warszawskiej Pradze eksperci będą dyskutować na temat mięsa przyszłości. Czy Polacy będą wierni tradycji, roślinnym zamiennikom lub przekonają się do mięsa komórkowego? A może i Ty chciałbyś zabrać głos w tej sprawie?

Jeśli tak, już w ten czwartek wybierz się do Studia Od kuchni na warszawskiej Pradze. Wydarzenie potrwa od 18:00 do 22:00 i będzie to ostatni Food Working przed przerwą wakacyjną.

Organizatorzy do dyskusji zapraszają zarówno osoby zawodowo związane z branżą food, jak i pasjonatów, którzy chcą zgłębić wiedzę na temat przyszłości jedzenia, rynku FMCG czy HoReCa.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/. Liczba miejsc jest ograniczona.

Spotkania Food Working. Kto zabierze głos?

Wśród panelistów IV spotkania Food Working znaleźli się m.in.:

  • Wiesław Macherzyński, COO –  LabFarm,
  • Agnieszka Szymecka-Wesołowska, wspólnik i współzałożyciel – Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego,
  • Marcin Tischner, Corporate Engagement & Sustainability Specialist – ProVeg Polska

Organizatorem spotkania jest agencja kreatywna Od kuchni. 

Projekt Food and Design to pierwsza w Polsce platforma dedykowana tematyce food i food design. Skupia się na zrzeszaniu specjalistów z branży food, design, marketing, innowacje i trendy. Składa się z pięciu elementów: platformy eksperckiej, e-booków tematycznych, szkoleń, podcastów oraz spotkań branżowych „Food working”.

Szczegóły spotkania

  • Temat: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”
  • Miejsce: siedziba agencji Od kuchni przy ul. Chodakowskiej 12 na warszawskiej Pradze
  • Czas: 25 maja 2023 r. 18:00 do 22:00
  • Rejestracja: foodanddesign.pl/food-working/

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.