Przygotuj farsz: na patelni rozgrzej masło, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną w kostkę cebulę, wszystko podsmaż.
Dodaj boczniaki pokrojone w paski i usmaż.
Dodaj cukinię i paprykę pokrojoną w kostkę i smaż aż warzywa i grzyby będą miękkie.
Dodaj kukurydzę i dopraw do smaku.
Przygotuj omlet: białka oddziel od żółtek i ubij na sztywno z solą, dodawaj po jednym żółtku, cały czas ubijając.
Dodaj mleko i mąkę, wymieszaj, dodaj posiekany koperek, dopraw pieprzem.
Rozpuść masło i wylej masę jajeczną i przykryj.
Na małym ogniu podgrzewaj omlet tak długo aż jajka się zetną, następnie dołóż talerz i przekręć patelnie na drugą stronę, po czym delikatnie zsuń omlet na patelnię i podsmażać z drugiej strony ok. 3-5 minut.
Wyłóż przygotowany farsz, ułóż czarne oliwki i posyp rzeżuchą.