Targi Dobrego Jedzenia – 4. edycja w kwietniu 2017. Znamy szczegóły

blank

W dniach 22-23 kwietnia 2017 roku odbędzie się w Zielonej Górze IV edycja Ogólnopolskich Targów Dobrego. Jak co roku impreza odbędzie się hali CRS przy ulicy Sulechowskiej 41.

Targi są skierowane głównie do małych i średnich, lokalnych producentów jedzenia, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji swoich wyrobów. Podczas targów odbędą się warsztaty i pokazy w wykonaniu uznanych polskich autorytetów kulinarnych. W poprzednich latach prowadzili je m.in. Grzegorz Łapanowski, Tomasz Jakubiak, Robert Sowa, Maja Sobczak i Daria Ładocha.

Tradycyjnie zostaną przyznane trzy Lubuskie Złote Lubczyki czyli nagrody za najlepsze produkty Targów. W poprzednich latach otrzymali je: Gacjana, Eterno, Ekologia spod strzechy, Palce lizać, Qzko, Masarnia z Tradycją Dreszler, Smak Natury Marek Hałat i Gospodarstwo Rybackie Roberta Siudy.

Promocja dla wystawców

Organizatorzy przygotowali miłą niespodziankę dla Wystawców wprowadzając w Regulaminie Targów promocję cenową za stoisko. Wpłata do końca października 2016, rabat 25% , wpłata do końca listopada 2016, rabat 20%, wpłata do końca grudnia 2016, rabat 15%.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Więcej informacji: www.targidobregojedzenia.pl oraz w Biurze Targów 601 75 86 65. Zapraszamy do Zielonej Góry.

Brak postów do wyświetlenia