Odwiedzając Dni Alergii i Nietolerancji Pokarmowej oraz towarzyszące im targi Ecoorganica będziecie mogli zaopatrzyć się w najnowszy numer Biokuriera. W piątek zapraszamy też na prezentację: Czy żywność EKO, „wolna od…” ma szansę podbić rynek spożywczy? Jak myślicie jaka jest odpowiedź? 😉
Prezentację, która rozpocznie się w piątek 21 października o godzinie 10.30, poprowadzi Karol Przybylak redaktor naczelny Biokuriera. To kolejny element Akademii Biokurieraw ramach, której dzielimy się wiedzą o rynku produktów ekologicznych oraz sposobach na promocję i marketing tego typu produktów. Współpracujemy i doradzamy firmom z branży eko, organizacjom pozarządowym oraz instytucjom publicznym.
Trwające cały weekend (21-23 października 2016) Dni Alergii i Ecoorganica to także moc innych atrakcji (prezentacje, warsztaty, wykłady, panele dyskusyjne, pokazy kulinarne). Szczegółowy program w naszym newsie.
W najnowszym Biokurierze piszemy m.in. o: sposobach na jesienne wzmocnienie odporności, oleju lnianym, kulinarnym zwiedzaniu Frankfurtu, oleju kokosowy w diecie osób aktywnych oraz daktylach. Czasopismo (w nakładzie 26 000) dostępne jest w sklepach eko na terenie całej Polski (zapraszamy zainteresowane sklepy do współpracy) oraz podczas imprez targowych o profilu ekologicznym.