Składniki:
5 średnich buraków bio
6-8 ziemniaków bio
1 cebula bio
3-4 łyżki oleju rzepakowego lub oliwy organicznej
kostka warzywna bio
300 ml wody z małosolnych/kiszonych ogórków bio
przyprawy bio: sól, pieprz czarny, cayenne
Sposób przygotowania:
Doprawiamy do smaku – „blenderujemy” tak, aby powstał mus.
Smacznego!
Autorka przepisu: Agnieszka Szeffler Grudkowska
Przyślij nam swój przepis! redakcja@biokurier.pl
[Wróć do spisu Eko zup] | [Wróć do spisu przepisów ]
Zaproponuj nam własny przepis na potrawę z ekologicznych składników! Co miesiąc losujemy nagrody! redakcja@biokurier.pl
Chcesz wiedzieć jakie przepisy pojawiają się na naszej stronie? Zapisz się na newsletter (w dolnym lewym rogu)
Klikając na poniższe TAGI otrzymasz przepisy i informacje na temat danego produktu!