-tekst sponsorowany-
Miło nam poinformować, że w konkursie „Złoty Paragon 2016”, nasze Pulpety „Weguś” w sosie pomidorowym zostały nagrodzone i tym samym zdobyły II miejsce w kategorii „DANIA GOTOWE W SŁOIKACH, PUSZKACH I KARTONACH” – informuje Primavika.
– Jest to niebywały sukces, bo kupcy wskazali że to właśnie nasz produkt jest godny uwagi. Taka rekomendacja jest dla nas jednym z najważniejszych wyróżnień – komentuje Bartosz Janicki, marketing manager Primaviki.
Danie zawiera niskotłuszczowe białko roślinne, całą gamę witamin i składników mineralnych obecnych w warzywach oraz antyoksydanty: kwercytynę zawartą w cebuli i luteinę, w którą przebogaty jest koncentrat pomidorowy (zawiera jej więcej niż surowe pomidory). Orientalnego smaku i dodatkowych prozdrowotnych właściwości dodaje korzeń imbiru.
Wegetariańskie Pulpety Primaviki to urozmaicenie zdrowej diety. Można je podać na wiele sposobów np. po azjatycku wystarczy połączyć pulpety w sosie pomidorowym z ryżem basmati, a do sałatki dodać kiełki.
Więcej informacji: http://www.primavika.pl/