Teraz czytasz...
Rzodkiewki w śmietanie

Rzodkiewki w śmietanie

Składniki:

Pęczek rzodkiewki

3 łyżki masła klarowanego

2 łyżki śmietany

Sól, pieprz

Pęczek koperku

 

Sposób przygotowania:

1. Rzodkiewki kroje na pół plasterki.

2. Zalewam wrzątkiem na 3 minuty.

3. Rozpuszczam masło, dodaje odcedzone rzodkiewki i podsmażam na maśle ok. 5 minut.

4. Koperek siekam drobno i dodaje do rzodkiewek.

5. Dodaje śmietanę i mieszam.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.