Rybne ekoprzepisy kulinarne

 Nasza niezawodna czytelniczka przesłała redakcji kolejne ekoprzepisy kulinarne z wykorzystaniem ryb. Na pierwszy rzut oka mogą kojarzyć się wigilijnie, ale śmiało można skorzystać z nich także w innym czasie.

Jedno z proponowanych dań znane jest powszechnie jako ryba po grecku. Ciekawe, czy ktoś wie skąd tak naprawdę wzięła się ta nazwa…;) Oczywiście, oprócz ryb, które pochodzić powinny z wiarygodnego źródła, zachęcamy do wykorzystywania zywności ekologicznej.

Życzymy smacznego i zachęcamy do przesyłania przepisów kulinarnych wykorzystujących żywność ekologiczną na adres redakcji: redakcja@biokurier.pl

Oto nasze dzisiejsze, smakowite propozycje:

Smacznego!

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

 

Cotygodniowa porcja BioInformacji do Twojej skrzynki e-mailowej – zapisz się na nasz newsletter (lewy dolny róg strony)




Brak postów do wyświetlenia