Teraz czytasz...
Rybne ekoprzepisy kulinarne

Rybne ekoprzepisy kulinarne

 Nasza niezawodna czytelniczka przesłała redakcji kolejne ekoprzepisy kulinarne z wykorzystaniem ryb. Na pierwszy rzut oka mogą kojarzyć się wigilijnie, ale śmiało można skorzystać z nich także w innym czasie.

Jedno z proponowanych dań znane jest powszechnie jako ryba po grecku. Ciekawe, czy ktoś wie skąd tak naprawdę wzięła się ta nazwa…;) Oczywiście, oprócz ryb, które pochodzić powinny z wiarygodnego źródła, zachęcamy do wykorzystywania zywności ekologicznej.

Życzymy smacznego i zachęcamy do przesyłania przepisów kulinarnych wykorzystujących żywność ekologiczną na adres redakcji: redakcja@biokurier.pl

Oto nasze dzisiejsze, smakowite propozycje:

Smacznego!

 

Cotygodniowa porcja BioInformacji do Twojej skrzynki e-mailowej – zapisz się na nasz newsletter (lewy dolny róg strony)




Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.