Teraz czytasz...
Quinoa BIO z Warzywami

Quinoa BIO z Warzywami

 

Składniki: szklanka quinoa bio, sól do smaku, 3 szklanki wody, warzywa wedle gustu.

Sposób przygotowania: Zagotować wodę. Dodać quinoa i posolić. Gotować na niewielkim ogniu przez 45 minut. Można dodać trochę ryżu lub płatków owsianych. Podawać z warzywami, sosem lub gulaszem.


Zaproponuj nam własny przepis na potrawę z ekologicznych składników! Co miesiąc losujemy nagrody! redakcja@biokurier.pl

 


Chcesz wiedzieć jakie przepisy pojawiają się na naszej stronie? Zapisz się na newsletter (w dolnym lewym rogu)

 

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.