Jak wzmocnić się na jesień? Dlaczego warto sięgnąć po olej lniany? Jak przyrządzić dżem marchewkowo – pomarańczowy? Nowy Biokurier z jeszcze większą ilością treści, jest już dostępny w ekosklepach w całej Polsce.
Podstawą smaku wszystkich dań jest szczypta miłości, którą dodaję do potraw. A tak na poważnie podstawą wszelkich dobrych wyrobów jest zawsze najwyższej jakości surowiec, najlepiej ekologiczny – uważa Alina Krawisz bohaterka naszego tekstu z cyklu „Jak powstaje BIO”. To bardzo mądre słowa, pod którymi też się podpisujemy. Być może jest to nawet uniwersalna receptura każdej dobrej potrawy i diety? Mam nadzieję, że w skomponowaniu ciekawych dań pomoże większa niż zwykle porcja przepisów (postaramy się, aby było ich jeszcze więcej w następnych numerach) a także tekstów w naszym piśmie. Polecamy także notkę dotyczącą zalet świeżych daktyli.
Na jesień szczególnie polecam porady dotyczące wzmacniania odporności. Nie zaszkodzi także skorzystać ze wskazówek dotyczących superfoods. Poszukiwacze ostrych wrażeń z pewnością przeczytają tekst o najróżniejszych rodzajach pieprzu i papryki. Jak zawsze mamy też coś dla podróżujących i aktywnych.
Serdecznie zachęcamy ekokslepy do dzielenia się informacją, że dostępny jest u nich Biokurier i wrzucanie zdjęć oznaczonych #biokurier . Dla wybranych placówek mamy nagrody niespodzianki .
Jak zamawiać Biokurier?
W prenumeracie dla ekosklepów:
-> sprawdź ofertę pakietów
-> Dla czytelników indywidualnych