Pasta jajeczno-tuńczykowa z kukurydzą na eko śniadanie

blank
 Pasta jajeczno-tuńczykowa z kukurydzą to kolejna, nadesłana przez naszą czytelniczkę, propozycja kulinarna na śniadanie z żywnością ekologiczną.

Nasz dział kulinarny rozrasta się systematycznie. Dziś, za sprawą naszej stałej czytelniczki – Agnieszki Szeffler Grudkowskiej, wzbogacił się o kolejny przepis. Tym razem na śniadanie z żywnością ekologiczną proponujemy Eko pastę jajeczno – tuńczykową z kukurydzą.

Sprawdź przepis:

Zachęcamy czytelniczki i czytelników do przesyłania nam własnych propozycji kulinarnych z wykorzystaniem żywności ekologicznej. Nagrody niespodzianki czekają!

Cotygodniowa porcja BioInformacji do Twojej skrzynki e-mailowej – zapisz się na nasz newsletter (lewy dolny róg strony)

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     


<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
<!–[endif]–>

Brak postów do wyświetlenia