Teraz czytasz...
Olej lniany z olejem z czarnuszki o smaku bazylii ze Złotym Lubczykiem
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
Bio Kurier

Olej lniany z olejem z czarnuszki o smaku bazylii ze Złotym Lubczykiem

Przygotowana przez Laboratorium BIOOIL nowość, czyli olej lniany z olejem z czarnuszki o smaku bazylii zdobył główną nagrodę targową (Złoty Lubczyk Lubuski) podczas podczas 4. edycji Targów Dobrego Jedzenia w Zielonej Górze.

Przeczytaj więcej na temat: olej lniany

Nagroda została przyznana głosami jury, w którym zasiadała m.in. Daria Ładocha, goszcząca na Targach z autorskim pokazem kulinarnym.
Oleje, które weszły do oferty Laboratorium BIOOIL gwarantują zachowanie wszystkich najcenniejszych właściwości oleju lnianego wysokolinolenowego w nowych, atrakcyjnych i nowatorskich odsłonach smakowych

Olej lniany o smaku cytrynowym do doskonały składnik pasty budwigowej, olej z kapsaicyną (to substancja odpowiedzialna za ostry smak papryczki chilli) znajdzie uznanie u wielbicieli np. wyrazistych przekąsek i dipów, a smak bazylii i olej z czarnuszki połączone z olejem lnianym to propozycja do serwowanych na zimno potraw kuchni śródziemnomorskiej.

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.