Ekologiczne, bezglutenowe, raw chipsy VitaSnack są niesmażone, niepieczone, niemrożone i co najważniejsze… chrupiące – przekonuje dystrybutor.
– Dzięki unikalnej technologii udało się zatrzymać bogactwo składników, by sezonowe ekologiczne owoce i warzywa dostępne były cały rok. W małym opakowaniu zamknięte jest 300-400 gram świeżego, pozbawionego wody produktu – mówi Adam Garbowski z firmy Artiszok, która jest dystrybutorem chipsów Vita Snack.
Chipsy są przekąską, ale sprawdzają się także w kuchni jako dodatek do lodów, kremów, kanapek, sałatek, sosów i dań głównych. – To prosty sposób na jedną z pięciu codziennych porcji warzyw i owoców – dodaje Adam Garbowski.
Obecnie dostępnych jest siedem rodzajów chipsów VitaSnack:
• owoce: mango, truskawka, papaja
• warzywa: pomidor, papryka, dynia, batat
Więcej informacji na stronie: www.artiszok.com