Teraz czytasz...
Mus z dyni i rodzynek
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
Bio Kurier

Mus z dyni i rodzynek

Składniki:
2 szklanki dyni pokrajanej w kostkę
2 garści rodzynek
Sok z jednej cytryny
szklanka mleka
cukier waniliowy

Sposób przygotowania:

1.    Zagotować mleko, dodać dynię, rodzynki i cukier waniliowy i gotować ok. 20 minut.
2.    Zmiksować razem z sokiem z cytryny.

autorka przepisu: Katarzyna Kosmala

wróc do spisu eko przepisów | wróc do spisu eko deserów

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.