Już rok minął od momentu otwarcia pierwszej edycji BioBazaru w Katowicach. Z tej okazji organizatorzy zapraszają stałych i nowych klientów na spotkanie w najbliższą sobotę o godzinie 12.
– Od kwietnia 2014 roku do dziś odwiedziło nas ponad 50.000 klientów, dzięki czemu wchodzimy w kolejny rok działania z ogromnymi nadziejami na rozwój. Sektor produktów ekologicznych cały czas się poszerza i bardzo cieszymy się z każdego nowego klienta, bo to znaczy, że dostarczamy nasze dobre, sprawdzone i certyfikowane produkty do kolejnych domów w aglomeracji katowickiej – relacjonuje Joanna Żuchlińska, marketing manager z BioBazaru.
W Hucie Baildon odbędzie się słodki poczęstunek, a za pomyślność ekologicznej inicjatywy będzie można wypić lampkę szampana.
W licznych konkursach do wygrania będą zielone koszyki na zakupy, pudełka lunchowe, gadżety kuchenne, kosze pełne smakołyków oraz warsztaty kulinarne z Adrianem Feliksem, szefem kuchni znanym z programu telewizyjnego TOP Chef.
Dla stałych klientów sobotnie zakupy w Hucie Baildon stały się już rytuałem, a dla wystawców – doskonałą okazją do zaprezentowania swoich wyrobów. BioBazar nieustannie poszerza swoją ofertę. Prowadzi również liczne działania promocyjne i marketingowe, dostosowując surowe wymagania klientów do własnego pakietu oferowanych usług.
Katowicki BioBazar to poszerzenie inicjatywy, która od kilku lat odbywa się w Warszawie. Stołeczny jarmark odbywa się na terenie Fabryki Norblina Fabryka w środy między 10.0 0a 18.00 oraz soboty 8.00-16.00
Co:
BioBazar
Gdzie: Huta Baildon, Katowice,
Kiedy: każda sobota 8.00-16.00
źródło zdjęcie: profil BioBazaru na facebooku