Festiwal Smaku w obiektywie Biokuriera

Ubiegły weekend (20-21 sierpnia 2011) w Grucznie upłynął pod znakiem plejady lokalnych, regionalnych i tradycyjnych smaków i aromatów, które zaprezentowano w trakcie Festiwalu Smaku.  Nie zabrakło tam także certyfikowanych produktów ekologicznych. Zapraszamy do obejrzenia naszego fotoreportażu z imprezy.

 

Tradycyjne ekologiczne sery z Rancza Frontiera (woj. warmińsko – mazurskie)
Widok ogólny na teren Festiwalu
Ekologiczne oleje z gospodarstwa ekologicznego Sławomira Józefowicza ze wsi Rynek (woj. warmińsko – mazurskie)
Ciasteczka zbożowe oraz konfitury z gospodarstwa ekologicznego państwa Gawineckich z Narkowa (woj. kujawsko – pomorskie)
Wystawa ekologicznych win

 

 

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     
A może kanapka ekologicznego chleba ze smalcem i ogórkiem
Ekologiczne produkty z Węgier



Brak postów do wyświetlenia