Festiwal lokalnych produktów na Targach Regionalia

Pełen przegląd przysmaków z różnych rejonów Polski i z zagranicy oraz szeroki wybór zdrowej żywności i wyrobów rzemieślniczych prezentować będą II Targi Produktów Regionalnych Regionalia, które odbędą się w dniach 19-21 kwietnia w Warszawie.

Regionalia odbywają się w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c. Dla wystawców to doskonała okazja, by promować swoje firmy i produkty na szeroką skalę wśród tysięcy osób, a także nawiązywać cenne kontakty w biznesie.

Targi te – oprócz konsumentów – odwiedza bowiem wiele osób działających w branży, w tym przedstawiciele sieci handlowych, supermarketów, sklepów ze zdrową żywnością, restauracji czy obiektów noclegowych. W tym roku po raz pierwszy zorganizowane zostanie też Święto Piw Regionalnych.

W ten sposób lokalne browary będą mogły przez trzy dni prezentować zwiedzającym unikatowe smaki swoich złocistych trunków. Ponadto, imprezie towarzyszyć będą spotkania dotyczące zdrowego odżywania, pokazy kulinarne i degustacje.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Targi Regionalia poświęcone są lokalnym wyrobom z Polski i zagranicy oraz żywności ekologicznej. Oferta obejmuje tradycyjne i ekologiczne produkty, miody i wyroby mleczarskie, wina oraz browary regionalne, a także wyroby rzemieślnicze, z drewna, ręcznie robioną biżuterię, modę inspirowaną folklorem czy kosmetyki naturalne.

W ubiegłym roku impreza zgromadziła ponad 25 tys. zwiedzających, a swoje produkty zaprezentowało ponad 120 wystawców z ośmiu krajów.

Więcej na www.targiregionalia.pl.

Brak postów do wyświetlenia