Teraz czytasz...
Ekologiczna pasta słonecznikowa na śniadanie
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
NaturaFood & BeEco | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
NaturaFood & BeEco | reklama | Biokurier.pl
X Targi Ekostyl | reklama | Biokurier.pl
Bio Kurier

Ekologiczna pasta słonecznikowa na śniadanie

 Ekologiczne ziarna słonecznika, przecier jabłkowy, cebula, olej słonecznikowy i…do dzieła. Proponujemy przepis na  pastę słonecznikową z cebulą i jabłkiem BIO.

Potrawa świetnie sprawdzi się jako składnik ekologicznego śniadania. Danie dobrze nadaje się dla osób będących na diecie bezglutenowej, bezmlecznej, bezmięsnej czy choćby – mających problem z cholesterolem.

Pasta po schłodzeniu wyśmienita i doskonale pasuje do domowego razowca.Jak pisze Agnieszka Szeffler-Grudkowska autorka przepisu: Wysłuskane ziarna słonecznika przez młynek Jupiter (można w nim mielić wszystko prócz ziaren kukurydzy i orzechów włoskich). Jeżeli ktoś nie dysponuje młynkiem, sądzę, że może wrzucić ziarna i je zblenderować w garze.

Sprawdź nasz dział kulinarny:
Przepis: Pasta słonecznikowa z cebulą i jabłkiem BIO

Cotygodniowa porcja BioInformacji do Twojej skrzynki e-mailowej – zapisz się na nasz newsletter (lewy dolny róg strony)

 




View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.