A może eko pizza?

Eko pizza na chlebowym spodzie to dzisiejsza biokurierowa propozycja na wykorzystanie żywności ekologicznej do przygotowania obiadu

 

Przepis spodoba się zwłaszcza amatorom domowego wypieku chleba, gdyż do ciasta można wykorzystać niedużą “kulę” z ciasta chlebowego. Jak pisze, autorka, Agnieszka Szeffler – Grudkowska: Taka eko-pizza na chlebowym spodzie wyśmienicie smakuje (po upieczeniu) ze świeżymi ziołami w ramach “dodatku-przyprawy” lub z zieloną sałatką bio (składającą się głównie z różnych gatunków sałaty, orzechów i pestek).

Smacznego!
Sprawdź przepis: Eko-pizza na chlebowym spodzie

 

Udostępnij artykuł swoim znajomym:




Cotygodniowa porcja BioInformacji do Twojej skrzynki e-mailowej – zapisz się na nasz newsletter (lewy dolny róg strony)


 


<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
<!–[endif]–>