Eko leczo i surówka z eko selera na początek jesieni

blank
Na początek tygodnia polecamy dwa idealne na początek jesieni dania z wykorzystaniem żywności BIO: eko leczo warzywne i surówkę z eko selera.
Jak pisze do nas autorka obu przepisów, Agnieszka Szeffler Grudkowska:Leczo z ostatków polskich pomidorów ekologicznych, jakże aromatycznych i nasyconych smakiem łapczywie kumulowanych promieni słonecznych (których, nie oszukujmy się, nie było w nadmiarze tego lata). Seler – w pełni dojrzały na początku jesieni, ze swą charakterystyczną ostrawą nutą w powonieniu i smaku….a do tego ekologiczny chlebek z domowego wypieku (np. orkiszowo-owsiany).

Sprawdź przepisy
Surówka z eko selera z ananasem i kukurydzą
Eko-leczo warzywne

Życzymy smacznego!


Chcesz być na bieżąco z BIO? Zapisz się na nasz newsletter (u dołu po lewej stronie)
lub sprawdź nasze profile na portalach społecznościowych Facebook i Twitter!     

Spodobał Ci się ten artykuł? Podziel się nim!

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     



Polecamy kolejny eko przepis: Makaron z warzywami w sosie serowo-orzechowym

Brak postów do wyświetlenia