Teraz czytasz...
Dynia z wody

Dynia z wody

Składniki:
½ dyni (średniej wielkości)
Bułka tarta
1/3 kostki masła
0,5 l mleka
Sól

Sposób przygotowania:
1.    Dynie obieram i kraje w kostkę.
2.    Gotuje mleko i wrzucam dynie i gotuje do miękkości.
3.    Masło rozpuszczam , dodaje bułkę tartą i chwilę podsmażam.
4.    Dynie odcedzam i podaje z podsmażoną bułeczką  i solą.

autorka przepisu: Katarzyna Kosmala

[Wróć do spisu Eko Obiadów] | [Wróć do spisu przepisów ]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.