Dwie słodkie eko propozycje kulinarne

blank
Kruche z domową konfiturą z czarnej porzeczki i murzynek amarantusowy – to dwie propozycje kulinarne, które proponujemy Wam na długi weekend.
Autorka pierwszego przepisu, Agnieszka Szeffler – Grudkowska przekonuje, że wypiek: może się przydać na  podwieczorek do małej czarnej, filiżanki zielonej lub czerwonej (jak kto lubi). Szybko się robi, dobrze smakuje, nie jest zbyt słodkie

Sprawdź przepis:
blank

Kruche z domową konfiturą z czarnej porzeczki bio

Nasza druga propozycja związana jest natomiast z amarantusowym konkursem, który prowadzimy wraz z zaprzyjaźnionymi serwisami natoobe.pl , ekoquchnia.pl oraz firmą Ekoprodukt.

Sprawdź przepis:
blank
Amarantusowy murzynek

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Więcej przepisów kulinarnych z wykorzystaniem żywności ekologicznej znajdziesz w dziale EKO PRZEPISY KULINARNE
.

 

 

Chcesz być na bieżąco z BIO? Zapisz się na nasz newsletter (u dołu po lewej stronie)
lub sprawdź nasze profile na portalach społecznościowych Facebook i Twitter!     

Spodobał Ci się ten artykuł? Podziel się nim!



Polecamy kolejny eko przepis: Makaron z warzywami w sosie serowo-orzechowym

Brak postów do wyświetlenia