Teraz czytasz...
Czas na hummus. Ekohumus!

Czas na hummus. Ekohumus!

-tekst sponsorowany-

Głębia tkwi w prostocie. Pełna nazwa hummusu to ḥimmaṣ bi ṭaḥīna, czyli po arabsku, po prostu, ciecierzyca z pastą sezamową. Zdrowotne właściwości hummusu sprawiają, że do woli możemy się nim delektować – czy to podczas śniadania, kolacji, a nawet posiłku w codziennej pracy…

Ta wartościowa pasta doskonale komponuje się z naleśnikami czy świeżym pieczywem. Pysznie smakuje również jako dip do warzywnych chipsów. Hummus to także dobry zamiennik masła na pieczywie – z ulubionymi dodatkami, zawsze smakuje wybornie!

Na szczególną uwagę zasługuję linia hummusów ekologicznych Primaeco, składająca się z:

hummusu z suszonymi pomidorami BIO, do którego użyto pomidorów suszonych na słońcu. Więcej o produkcie

hummus naturalny BIO, czyli klasyczny smak hummusu stworzonego z ekologicznych surowców. Więcej o produkcie

Primavika, w swojej ofercie, posiada także hummusy o smaku: paprykowym, oliwkowym, naturalnym.

Zobacz także

dieta w insulinooporności

Poznaj nas i nasze produkty: www.primavika.pl

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.

Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.