Więcej ekologicznych soków na rynku

 

Symbio poszerza ofertę o tłoczone soki ekologiczne. Jak zapewniają przedstawiciele firmy, priorytetem jest pozyskiwanie surowców od polskich dostawców.

-Nowe soki w naszej ofercie są tłoczone bezpośrednio z owoców. Wprowadzone niedawno smaki to: jabłkowy, gruszkowy, aroniowy, z czarnej porzeczki, malinowy, pokrzywowy, z czarnego bzu, truskawkowy i wiśniowy – zapowiada Zbigniew Kozłowski, członek zarządu Symbio, z którym rozmawialiśmy w trakcie warszawskich targów BioContracting.

Nowe soki dostępne są w butelkach o objętości 0,5 l. – Wkrótce pojawią się także mniejsze, w butelkach 0,2 ml – dodaje Zbigniew Kozłowski.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

W ostatnim czasie w ofercie Symbio pojawiły się również chipsy z jarmużu i jabłek.

Brak postów do wyświetlenia