Targi WorldFood kolejny raz z częścią poświęconą żywności ekologicznej

blank

Najbliższa edycja targów WorldFood Poland planowana jest w dniach 20-22 kwietnia 2021r.  Jeżeli sytuacja epidemiczna oraz warunki administracyjne na to pozwolą, targi odbędą się w wersji tradycyjnej – stacjonarnej w Expo XXI w Warszawie, z zachowaniem obowiązujących wówczas standardów bezpieczeństwa.

Organizatorzy przygotowali również alternatywny scenariusz dla najbliższej edycji targów – wersję on-line.

Strefa EcoFood coraz popularniejsza

EcoFood Poland – strefa produktów ekologicznych, to od kilku lat największy i najpopularniejszy wśród przedstawicieli handlu  i dystrybucji sektor targowy. Można w nim znaleźć organiczne mięso, drób, owoce i warzywa oraz przetwory, nabiał, słodycze i przekąski, oleje i tłuszcze, napoje bezalkoholowe a także wino czy kawę i herbatę. W tym sektorze prezentowane są również ekologiczne i naturalne surowce i dodatki do produkcji  żywności.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Targi WorldFood Poland to targi poświęcone przemysłowi spożywczemu – od produkcji i przetwórstwa aż po wyrób końcowy, jego dystrybucję i sprzedaż. Tematyką obejmują szeroki zakres produktowy. Polski sektor żywności ekologicznej podczas WorldFood Poland.

Sprawdź daty targów związanych z żywnością ekologiczną w 2021 roku

3 dni networkingu, branżowych spotkań, dyskusji i konferencji

Targi WorldFood Poland gromadzą co roku przedsiębiorców i menadżerów, właścicieli, prezesów firm i dyrektorów różnych specjalizacji z branży spożywczej, ekspertów i analityków rynkowych, ale także dziennikarzy i organizacje, reprezentujące zróżnicowane potrzeby i interesy konsumenta, co daje  świetną okazję do networkingu.

Podczas targów WorldFood organizowane są liczne debaty, panele i konferencje, poruszające najciekawsze zagadnienia dotyczące branży, jej rozwoju, przyszłości i problemów. Omawiane przez znanych ekspertów, przedsiębiorców, właścicieli znanych marek,  ludzi nauki i biznesu, przedstawicieli agend rządowych i ambasad, gwarantują najwyższy poziom merytoryczny.

– Chociaż rok 2021 nie przyniósł natychmiastowego powrotu do normalności, na który wszyscy liczyliśmy, chcę Państwa zapewnić, że cały zespół WorldFood Poland pracuje intensywnie, aby w 2021 r. zjednoczyć branżę spożywczą, niezależnie od tego, czy będzie to w formie osobistych czy wirtualnych spotkań, czy połączenia obu – zapewnia Agnieszka Szpaderska, dyrektor targów WorldFood Poland.

Więcej informacji na temat możliwości udziału w targach: e-mail: info@worldfood.pl; www.worldfood.pl

Brak postów do wyświetlenia