Rusza BioRyba

blank

Ryby z warzywami i przyprawami z certyfikatem ekologicznym, rośliny z ziemi i wody (przetwory warzywne bez substancji „e”), ryby i owoce morza – to specjalności nowej marki BioRyba.

Jej pomysłodawczynią i założycielką jest Natalia Abramczyk, która kontynuuje tradycje rodzinne w zakresie przetwórstwa ryb.

Receptury powstały we współpracy z Pawłem Charaszkiewiczem, twórcą dań rybnych, wegetariańskich i wegańskich, które oparte na naturalnych składnikach. Współpracę tę wsparł aktywnie Michał Abramczyk, współwłaściciel rodzinnej firmy ABRAMCZYK, największego w Polsce dostawcy ryb i owoców morza, prywatnie ojciec Natalii i przyjaciel Pawła.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Jego podróże po świecie w poszukiwaniu najsmaczniejszych gatunków wśród skarbów mórz i oceanów stanowiły inspirację w stworzeniu przez Pawła i Natalię trzech linii  produktów.

Łosoś wykorzystywany w przetworach pochodzi z dzikich połowów i posiada certyfikat MSC. Śledź łowiony jest w północno – wschodnim Altantyku za pomocą włoków.

Wkrótce przetwory BioRyba dostępne będą w sklepach eko na terenie całej Polski a już teraz kupicie je w sklepie internetowym Bioryba.pl.

Brak postów do wyświetlenia