Spotkanie przedstawicieli restauracji, hoteli i pensjonatów z Polski i zagranicy odbędzie się w Hali Stulecia we Wrocławiu w dniach 2-4 czerwca.
Targi „Pyszna Polska 2017” to doskonała okazja do nawiązania nowych kontaktów biznesowych i uwiecznienia swojej marki. Swój udział w wydarzeniu zapowiedzieli szefowie kuchni oraz właściciele restauracji i ekskluzywnych hoteli. Nie zabraknie gości z Europy, m.in. z Francji czy Hiszpanii.
Obok Magdy Gessler, która jest patronem wydarzenia, na targach pojawią się znane osobistości ze świata gastronomii oraz branżowe autorytety: Robert Sowa, Robert Poliński, Mikołaj Rey, Marcin Jabłoński, Beata Śniechowska, Mateusz Nowak, dr Józef Sadkiewicz.
Wykład na temat zdrowego żywienia i warsztaty dotyczące aktywności poprowadzi Jacek Bilczyński, naczelny FIT Magazynu.
Wydarzenie medialnie wspierają: telewizja Food Network, radio Eska oraz Wirtualna Polska. Patronat branżowy nad wrocławskimi targami objął Biokurier.pl.
Przebieg targów „Pyszna Polska 2017”
Program „Pyszna Polska 2017” jest bardzo bogaty. W strefach pokazowych gotować będą kulinarni mistrzowie. Możliwa będzie degustacja przygotowanych potraw.
Na targach nie może zabraknąć również dobrego wina. Warsztaty i wykłady o tym szlachetnym trunku zaprezentuje Stowarzyszenie „Kobiety i Wino”.
Organizatorzy przewidują, że w targach udział weźmie duża liczba osób zwiedzających.
Dlaczego warto odwiedzić targi „Pyszna Polska 2017”?
Na targi we Wrocławiu warto się wybrać z kilku powodów, z których najważniejsze to:
– szansa na nawiązanie wartościowych kontaktów biznesowych (również międzynarodowych),
– znalezienie nowych kanałów dystrybucji i wzmocnienie swojej pozycji w branży,
– udział w warsztatach i pokazach kulinarnych,
– wymiana doświadczeń i możliwość odbycia rozmów z liderami gastronomii i hotelarstwa.
Bilety na targi „Pyszna Polska 2017” kupić można w sieci sklepów Empik oraz poprzez stronę internetową organizatora.
Oprac. Agnieszka Gotówka