-tekst sponsorowany-
Szeroka paleta naturalnych maseł orzechowych była jedną ze specjalności Primaviki od wielu lat. 2016 rozpoczyna się od wprowadzenia tego produktu w jakości BIO. Pod marką Primaeco pojawi się również ekologiczna tahina.
– Oba produkty stworzone zostały z ekologicznych surowców. Stanowią skarbnice składników odżywczych, mają naturalny skład i nie zawierają dodatku oleju palmowego czy cukru – co zdecydowanie wyróżnia je z pośród produktów tego segmentu. Firma stawia na rozwój kategorii produktów ekologicznych ponieważ chce sprostać oczekiwaniom konsumentów, którzy coraz chętniej sięgają po produkty BIO. Cieszy nas również fakt, że świadomość idei EKO jest coraz bardziej zrozumiała, idea ta towarzyszy firmie od samego początku dlatego inwestujemy w rozwój serii produktów ekologicznych Primaeco – deklaruje Bartosz Janicki, marketing manager Primaviki.
Primavika od lat zajmuje się produkcją m.in. produktów ekologicznych pod marką Primaeco, na którą składają się certyfikowane pasty i paprykarze, dania obiadowe, ketchupy i musztardy. Poznaj
Wszystkie produkty marki Primaeco: http://www.primavika.pl/tag/primaeco
Przeczytaj więcej na temat: masło orzechowe