Krem na bazie świeżych daktyli połączonych z kokosem – produkowana przez kaliską firmę OrganiHouse Daktynella otrzymała certyfikat Dobry Produkt 2018.
Nie udało by się stworzyć takiego smaku bez ekologicznych świeżych daktyli MEDJOOL i wielkiego zaangażowania całego teamu. tak można podsumować dwa lata pracy na produktem
– cieszy się Ilona Olek, członkini zarządu OrganicHouse (na zdjęciu razem z Agnieszką Pietrzak).
Daktynella, czyli…
niskokaloryczny krem bazie świeżych daktyli z kokosem. Produkt posiada certyfikat ekologiczny. Cały proces odbywa się ręcznie. W ofercie dostępna jest wersja classic oraz wersje smakowe: z malinami, czarną porzeczką, jabłkiem i orzechami.

O certyfikacie Dobry Produkt
Certyfikat Dobry Produkt przyznawany jest przez Grupę PTWP wraz Polską Organizacją Handlu i Dystrybucji. Wyboru laureatów dokonują użytkownicy Internetu podczas głosowania online.