Akademia Biokuriera w trakcie Targów Regionalia

„Kreujemy markę dla produktów ekologicznych, tradycyjnych i lokalnych” oraz „Żywność ekologiczna, tradycyjna, lokalna. Podobieństwa, różnice i oznakowanie” to tematy Akademii Biokuriera, która odbędzie się podczas Targów Regionalia.

 W piątek 4 kwietnia, w godzinach 12:00 – 13:00 w sali konferencyjnej A na I piętrze wiedzą podzieli się Adam Turowiec. Prezentacja skierowana jest przede wszystkim do producentów i sprzedawców (ale inne osoby również zapraszamy). Temat brzmi: Kreujemy markę dla produktów ekologicznych, tradycyjnych i lokalnych. Przez żołądek do serca czy przez serce do żołądka, czyli dlaczego historia jest najważniejsza? Opowieść o narzędziach budowania własnej eko-marki.

Żywność ekologiczna, tradycyjna, lokalna. Podobieństwa, różnice i oznakowanie – to temat, który przedstawi Karol Przybylak. Prezentacja odbędzie się w sobotę 5 kwietnia, w godz. 14:00 – 15:00 (sala konferencyjnej A na I piętrze)

Link do formularza rejestracyjnego na konferencje: http://www.regionalia.com.pl/dla-zwiedzajacych/rejestracja-online.html

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Przez wszystkie trzy dni targów dostępni będziemy także na stoisku.

Targi Regionalia poświęcone są produktom ekologicznym, tradycyjnym i naturalnym. Odbywają się w Warszawie (Centrum Targowo-Kongresowe, MT Polska, ul. Marsa 56c, Warszawa) w dniach 4-6 kwietnia 2014. Akademia Biokuriera to cykl warsztatów i prezentacji organizowanych przed redakcję przy okazji najróżniejszych wydarzeń branżowych. Więcej informacji o Akademii: www.akademiabiokuriera.pl

Brak postów do wyświetlenia