Co zrobić z jedzeniem po świętach?
Co zrobić z jedzeniem po świętach, by nic się nie zmarnowało? Jest na to kilka sposobów. Nadmiar świątecznych potraw można oddać, przerobić lub zamrozić. Podpowiadamy, co zrobić, by żadne ze …
Co zrobić z jedzeniem po świętach, by nic się nie zmarnowało? Jest na to kilka sposobów. Nadmiar świątecznych potraw można oddać, przerobić lub zamrozić. Podpowiadamy, co zrobić, by żadne ze …
Uprawa pomidorów wymaga trochę pracy, ale warto: ich smak jest wyjątkowy. Tylko jakich błędów się wystrzegać?
Perfekcyjnie przystrzyżony trawnik to marzenie każdego z nas. Aby zieleń okalająca dom zawsze prezentowała się idealnie, należy oczywiście regularnie o nią dbać, ale też mieć odpowiedni sprzęt. Zdecydowanie najważniejszym narzędziem …
Naturalne barwienie jajek to świetna zabawa, które ma długą tradycję. Co zatem najlepiej do tego celu wykorzystać?
Kiełki fasoli mung, doskonale znane w kuchni azjatyckiej, są w Polsce bardzo popularne. Bywają też nazywane zieloną fasolą adzuki. Są smaczne, chrupiące i bardzo zdrowe. Jak je wyhodować? I do …
Kiełki rzodkiewki są dość popularne. Nie jest to dziwne, zwłaszcza że nie sprawiają problemu w hodowli, mają charakterystyczny smak i są bardzo zdrowe. Jeśli jednak dotychczas nie używałeś ich w …
Ten serwis używa cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Sprawdź naszą politykę prywatności.
Żadne materiały z tej strony nie mogą być jakikolwiek sposób powielane bez pisemnej zgody redakcji.