Pracowaliśmy…i wreszcie jest. Przedstawiamy Wam nasz nowy serwis. Na stronach Smakiem Po Mapie prezentować będziemy warte uwagi miejsca, inicjatywy i produkty (z Polski i Świata). Wszystko w klimacie lokalności, wyjątkowości i regionalności. Zaglądajcie tam nie tylko przed wyjazdem 😉
-Już od dłuższczego czasu dział „Smakiem Po Mapie” gościł na łamach drukowanej edycji Biokuriera, w te wakacje zainicjowaliśmy także cykl #wyjazdowepiatki, w których zachęcaliśmy czytelników do odkrycia zalet jakie kryje nie tylko zwiedzanie nowych miejsc, ale także poznawanie ich kulinariów i kultury. Smakiem po mapie powstało właśnie z naszej pasji do turystyki kulinarnej – mówi Karol Przybylak, redaktor naczelny Biokuriera i pomysłodawca serwisu smakiempomapie.pl.
Serwis składa się z działów:
Miejsca
Inspiracje
Wydarzenia
Produkty lokalne
Podróże
Publikacje
Strona będzie na bieżąco aktualizowana. Już w tej chwili przeczytać można ciekawe teksty o kulinarnym obliczu Monachium, Bornholmu, Pałuk czy Hamburgu. Dziś pojawił się natomiast intrygujący tekst Piotra Geise o muzeach… butelek.
Serdecznie zapraszamy do współpracy wszystkie podmioty oferujące produkty i usługi związane z turystyką kulinarną, wiejską, zrównoważoną etc. Poszukujemy również osób chcących dołączyć do redakcji tworzącej serwis. Na aplikacje czekamy pod adresem e-mailowym: info@ekomedia.com.pl