Dziś przepis na zieloną sałatkę bio

Zielona sałatka bio jest szybka w wykonaniu a w towarzystwie kromki domowego razowca lub “orkiszowca” może zastąpić kolację. Sprawdzi się także w roli przystawki.

 

 – Lekka gorycz rukoli wespół z orzechowym posmakiem radichetty, a do tego pestki i orzechy – to bardzo prosta i smakowita kombinacja – przekonuje Agnieszka Szeffler – Grudkowska, która dostarczyła nam kolejny pyszny przepis.

Sprawdź przepis: zielona sałatka bio

Poczytaj więcej na temat: sałata ekologiczna . O sałacie przeczytać można także w najnowszym drukowanym numerze Biokuriera, o który możecie już pytać w sklepach z żywnością ekologiczną.

Zachęcamy do przesyłania własnych przepisów na potrawy z żywności ekologicznej. Wśród autorów przepisów losujemy nagrody niespodzianki!


Udostępnij artykuł swoim znajomym:

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     




Cotygodniowa porcja BioInformacji do Twojej skrzynki e-mailowej – zapisz się na nasz newsletter (lewy dolny róg strony)


 


<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
<!–[endif]–>

Brak postów do wyświetlenia