Wakacyjny numer Biokuriera na początku czerwca

Wszystko (prawie… 😉 co trzeba wiedzieć o pomidorze, 9 napojów na lato oraz napoje dla sportowców, walory zdrowotne głogu i migdałów chufa, zamienniki alergika – to tylko niektóre z tematów najnowszego Biokuriera (3/2016). Już w czerwcu znajdziecie go w ekosklepach. Dostępny jest również w prenumeracie. 

Kolejny raz udało nam się zwiększyć liczbę stron do 52. Dzięki temu wprowadziliśmy również nowe działy. Pierwsz z nich „misz – masz” to przegląd informacji o ciekawych, ale mało znanych produktach spożywczych (tym razem samopsza i płaskurka). Kolejnym jest „Czytaj w Kuchni”, na łamach którego opisywać będziemy nowe książki dotyczące zdrowego stylu życia oraz kulinariów – wszystko dzięki temu, że uruchomiliśmy właśnie partnerską księgarnię internetową czytajwkuchni.pl.

Jak zamawiać Biokurier?

-dla ekosklepów oferujemy specjalne pakiety (50,100,150,200) egzemplarzy. W 2016 ukażą się jeszczcze 3 numeru (3/2016 – czerwiec, 4/2016 – wrzesień, 5/2016 – listopad).

Pakiet 50 (3 x 50 egz. każdego numeru).

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Całkowity koszt za 2016 rok: 200 zł + 8%VAT

Pakiet 100 (3 x 100 egz. każdego numeru).

Całkowity koszt za 2016 rok: 300 zł + 8%VAT + EKSPOZYTOR GRATIS

Pakiet 150 (3 x 150 egz. każdego numeru): Całkowity koszt za 2016 rok:

Całkowity koszt za 2016 rok: 400 zł + 8%VAT + EKSPOZYTOR GRATIS

Pakiet 200 (3 x 200 egz. każdego numeru):

Całkowity koszt za 2016 rok: 500 zł + 8%VAT + EKSPOZYTOR GRATIS

Zainteresowane sklepy prosimy o kontakt: redakcja[at]biokurier.pl Ilość egzemplarzy ograniczona 🙂

Cena zawiera koszty 3-krotnej wysyłki (Kurier Pocztex).

Każdy sklep dystrybuujący Biokuriera uzyskuje zniżki na współpracę promocyjną i książki Wydawnictwa Gaj.

– klienci indywidualni mogą zamawiać prenumeratę za pośrednictwem sklepu internetowego wydawnictwogaj.pl

Przejrzyj nowy numer Biokuriera!

Spis treści numeru 3/2016

MISZ MASZ
3. Płaskurka / Aronia / Sezonowość

WIESZ WIĘCEJ
4. Pora na pomidora

SPRÓBUJ
9. Subiektywny alfabet superfoods: babka płesznik, pokrzywa, żeń-szeń

5 FAKTÓW O…
12. 5 faktów o brokule

Z PORADNIKA MAMY ALERGIKA
14. Zamienniki alergika

SPRÓBUJ
18. Głóg

DBAJ O ZDROWIE
20. 9 sposobów na letnie orzeźwienie

SPRÓBUJ
24. Migdały ziemne chufa – superfood naszych praprzodków

GARŚĆ PRZEPISÓW
26. 4 Pomidorowe inspiracje

DBAJ O ZDROWIE
29. Fosfor. Jak zadbać o jego odpowiednią dawkę w diecie?

SMAKIEM PO MAPIE
32. Czas na wakacyjny… cyber-detoks?!

AKTYWNE SMAKI
34. Izotoniki i napoje dla sportowców
36. Solić czy nie solić – oto jest pytanie…
37. Podpłomyki z czarnuszką i pesto z rukoli

PORADNIK DOMOWY
38. Czego nie warto zamrażać? / Pamiętaj o blanszowaniu / Świeży biały twaróg / Niestraszne ukąszenia komarów / Na brzoskwiniowe plamy

KOSMETYKA NATURALNA
40. Ocet w kosmetyce naturalnej
43. Z kuchni do łazienki, czyli oleje w kosmetyce

NEWSROOM
45. Nowości i aktualności ze świata BIO
49. Nowe produkty na rynku

 

Brak postów do wyświetlenia