Sok marchewkowy z jabłkiem bio

Składniki (na dwie szklanki):

•    8 marchewek bio
•    3 jabłka bio
•    kilka kropel soku z cytryny bio
•    łyżka organicznego oleju tłoczonego na zimno: rzepakowego, słonecznikowego, oliwy z oliwek.

Sposób przygotowania:

Obrać marchewki i jabłka, dobrze umyć – przepuścić przez sokowirówkę. Dodać do soku łyżkę organicznego oleju extra v. i sok z cytryny – dobrze wymieszać. Wypić bezpośrednio po sporządzeniu.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Na zdrowie!

autorka przepisu: Agnieszka Szeffler – Grudkowska

 


 

[Wróć do spisu Eko napojów| [Wróć do spisu przepisów ]


Czy wiesz że…
Klikając na poniższe TAGI można uzyskać spis potraw z wykorzystaniem danego produktu oraz informacje na jego temat!

Brak postów do wyświetlenia