Uśmiechnięta pasta słonecznikowa na eko śniadanie

 Tym razem na ekologiczne śniadanie polecamy “uśmiechnietą” Pastę słonecznikową z ćwikłą z chrzanem i cebulą. Przepis dostępny jest w naszym dziale kulinarnym.

To kolejna propozycja naszej niezawodnej czytelniczki. Agnieszka Szeffler Grudkowska przekonuje. -Idzie wiosna – więc trzeba kolorystycznie urozmaicać swoje posiłki. Pasta słonecznikowa (buraczkowa:)) to  magia koloru, a i z zielenią ogórka kiszonego – od razu jest bajkowo:) – wizualnie i na podniebieniu.

Oto przepis:

Cały czas zachęcamy czytelników do przesyłania przepisów kulinarnych, które pozwolą by żywnośc ekologiczna w smakowitej formie zagościła na naszych stołach.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     



Cotygodniowa porcja BioInformacji do Twojej skrzynki e-mailowej – zapisz się na nasz newsletter (lewy dolny róg strony)



<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
<!–[endif]–>

Brak postów do wyświetlenia