Eko-sałatka z fasolką szparagową w sosie musztardowym

Ta sałatka świetnie sprawdza się nie tylko w sezonie. Proponujemy przepis na eko sałatkę z fasolką szparagową w sosie musztardowym.

Do przyrządzenia potrawy wykorzystać można fasolkę świeżą, mrożoną lub z puszki.

Jak podkreśla autorka, Agnieszka Szeffler – Grudkowska: dobrze jest dodać ze 3-4 ogórki małosolne lub kwaszone bio.

Zachęcamy do wypróbowania przepisu:

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Eko-sałatka z fasolką szparagową w sosie musztardowym

 


Chcesz być na bieżąco z BIO? Zapisz się na nasz newsletter (u dołu po lewej stronie)
lub sprawdź nasze profile na portalach społecznościowych Facebook i Twitter!     

Spodobał Ci się ten artykuł? Podziel się nim!



Polecamy kolejny eko przepis: Makaron z warzywami w sosie serowo-orzechowym

Brak postów do wyświetlenia