Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną – wykład w Warszawie

Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną? – wykład na ten temat zaprezentuje w sobotę prof. Ewa Rembiałkowska,  Kierownik Zakładu Żywności Ekologicznej, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. Wstęp wolny.

W sobotę 9 marca 2013, w Warszawie odbędzie się wykład pt. Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną? Wykład wygłosi prof. Ewa Rembiałkowska, Kierownik Zakładu Żywności Ekologicznej, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. Pani profesor Rembiałkowska jest częstym gościem mediów i popularnym komentatorem wydarzeń dotyczących zdrowego żywienia (wyjątkowo aktywnie zabierała głos podczas głośnej debaty o GMO).

Kilkukrotnie wypowiadała się także dla Biokuriera, zapraszamy do lektury:

Słuchacze wykładu poznają zalety żywności organicznej, poparte naukowymi badaniami.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Na wykład zaprasza ORGANIC Farma Zdrowia, koordynator Programu W 90 DNI do EKO

Oto szczegółowe dane:
Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną?
Sobota, 9 marca 2013 r, godz. 12.00 – 13:00
Warszawa, Kampus SGGW, ul. Nowoursynowska159C, budynek 32, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, AULA I

Brak postów do wyświetlenia