Farma Świętokrzyska poszerza ofertę wegańskich produktów BIO

Farma Świętokrzyska wita jesień nowymi produktami. W ofercie pojawił się pasztet z soczewicy ze śliwką, pikantny sos arrabbiata, gotowana ciecierzyca i kakaowa tahina. Czym się wyróżniają i gdzie można je kupić?

Nowe produkty od Farmy Świętokrzyskiej poszerzają ofertę produktów wegańskich i bezglutenowych. Wyróżniają się świetną jakością. Wyprodukowano je z ekologicznych składników, bez dodatku konserwantów i wzmacniaczy smaków.

Główne składniki naszej arrabbiaty to dynia i passata pomidorowa, pasztet swój aromat zawdzięcza wysokiej jakości warzywom, czerwonej soczewicy i prawdziwej suszonej śliwce, a kakaowa tahina ma słodki smak dzięki dodatkowi syropu z agawy

– mówi Łukasz Gębka, Prezes Farmy Świętokrzyskiej.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

Nasze produkty są dowodem, że kreatywne podejście może uczynić dietę wegańską jedną z najbardziej obfitych w smaki. Pasja do zdrowego żywienia w naszej firmie sprawia, że chętnie testujemy wiele różnych kombinacji składników, czego efektem są m.in. nasze nowości.

Nowości od Farmy Świętokrzyskiej można już kupić w sklepie on line biozfarmy.pl.

Farma Świętokrzyska zwiększa produkcję i powiększa gospodarstwo

Wegańskie produkty od Farmy Świętokrzyskiej

Nowe produkty od Farmy Świętokrzyskiej poszerzają ofertę marki, w której jest ponad 70 produktów BIO. Są wśród nich pasty kanapkowe, konfitury z buraka i marchwi, sałatki, dania gotowe, takie jak gulasz w stylu tajskim czy wegańskie flaczki, a także kiszonki (m.in. kapusta, ogórki czy kimchi).

Wszystkie przetwory są wegańskie, zostały wyprodukowane w Polsce i mają certyfikat rolnictwa ekologicznego. Dostępne są w wielu sieciach handlowych w całym kraju.

Brak postów do wyświetlenia