EcoFood Poland podczas WorldFood Poland. W tym roku online

EcoFood Poland Virtual Expo to odpowiedź na aktualną sytuację epidemiczną w Polsce jako alternatywa dla targów stacjonarnych. Jest to jedyne takie rozwiązanie na rynku dla branży spożywczej, aby w bezpieczny sposób wziąć udział w wydarzeniu biznesowym, prezentując swoje usługi i produkty na wirtualnym stoisku.

Specjalna platforma umożliwia zorganizowanie spotkań online dla osób związanych z branżą, handlem hurtowym i detalicznym oraz sektorem HoReCa w ramach wybranych indywidualnych lub grupowych rozmów, umawianych po akceptacji obu stron. Nie zabraknie także licznych paneli dyskusyjnych oraz prelekcji w formie online, która są nieodłącznym elementem targów WorldFood Poland.

Targi WorldFood Poland to najważniejsze biznesowe targi w Polsce poświęcone przemysłowi spożywczemu – od produkcji i przetwórstwa aż po wyrób końcowy, jego dystrybucję i sprzedaż. Tematyką obejmują szeroki zakres produktowy.

Podoba Ci się to, o czym piszemy?     

EcoFood Poland – strefa produktów ekologicznych, to od kilku lat największy i najpopularniejszy wśród przedstawicieli handlu i dystrybucji sektor targowy. Można w nim znaleźć organiczne mięso, drób, owoce i warzywa oraz przetwory, nabiał, słodycze i przekąski, oleje i tłuszcze, napoje bezalkoholowe, a także wino czy kawę i herbatę. W tym sektorze prezentowane są również ekologiczne i naturalne surowce oraz dodatki
do produkcji żywności.

Sektor EcoFood podczas targów WorldFood Poland daje możliwość bezpośredniego kontaktu z producentami, przetwórcami, przedstawicielami handlu związanymi ze zdrowym stylem życia.

Trzy dni networkingu, branżowych spotkań, dyskusji i konferencji

Targi WorldFood Poland gromadzą co roku przedsiębiorców i menadżerów, właścicieli, prezesów firm i dyrektorów różnych specjalizacji z branży spożywczej, ekspertów i analityków rynkowych, ale także dziennikarzy i organizacje, reprezentujące zróżnicowane potrzeby i interesy konsumenta, co daje  świetną okazję do networkingu.

Podczas targów WorldFood organizowane są liczne debaty, panele i konferencje, poruszające najciekawsze zagadnienia dotyczące branży, jej rozwoju, przyszłości i problemów. Omawiane przez znanych ekspertów, przedsiębiorców, właścicieli znanych marek, ludzi nauki i biznesu, przedstawicieli agend rządowych i ambasad, gwarantują najwyższy poziom merytoryczny.

Spotkanie całej branży spożywczej już w kwietniu 2021

Sektor spożywczy zmienia się wraz z upodobaniami konsumentów. Dlatego tak ważne jest, aby być na bieżąco z informacjami z rynku i trendami kształtującymi przyszłość branży. Chociaż rok 2021 nie przyniósł natychmiastowego powrotu do normalności, na który wszyscy liczyliśmy, chcę Państwa zapewnić, że cały zespół WorldFood Poland pracuje intensywnie, aby w 2021 r. zjednoczyć branżę spożywczą, niezależnie od tego, czy będzie to w formie osobistych czy wirtualnych spotkań, czy połączenia obu

zapewnia Agnieszka Szpaderska, dyrektor targów WorldFood Poland.

Więcej informacji na temat możliwości udziału w targach na stronie worldfood.pl.

Brak postów do wyświetlenia