Daktynella z certyfikatem Dobry Produkt 2018

Krem na bazie świeżych daktyli połączonych z kokosem – produkowana przez kaliską firmę OrganiHouse Daktynella otrzymała certyfikat Dobry Produkt 2018.


Nie udało by się stworzyć takiego smaku bez ekologicznych świeżych daktyli MEDJOOL i wielkiego zaangażowania całego teamu. tak można podsumować dwa lata pracy na produktem

– cieszy się Ilona Olek, członkini zarządu OrganicHouse (na zdjęciu razem z Agnieszką Pietrzak).

Medjool lubi zimno. Jak wygląda uprawa i transport ekologicznych świeżych daktyli?

Daktynella, czyli…

niskokaloryczny krem bazie świeżych daktyli z kokosem. Produkt posiada certyfikat ekologiczny. Cały proces odbywa się ręcznie. W ofercie dostępna jest wersja classic oraz wersje smakowe: z malinami, czarną porzeczką, jabłkiem i orzechami.

Daktynella
Daktynella

O certyfikacie Dobry Produkt

Certyfikat Dobry Produkt przyznawany jest przez Grupę PTWP wraz Polską Organizacją Handlu i Dystrybucji. Wyboru laureatów dokonują użytkownicy Internetu podczas głosowania online.